STAN:)))


våra egna muffins!

Nu tittar vi på top model : ) vi har precis bakat lite muffins men ist för bara kladdkaksmuffins så la vi i lite banan och det blev (Y) men ja skolan var väl rolig som vanligt men det känns som fredag men skönt att det ät det imon! :D men nu ska vi fortsätta att kolla på top model och äta goda muffins (L)
Puss/ M & W §

hwhehih

besöööök mer kom igen puss nu måste jag gå till skolan:D<3 puss

Borta Bäst!

Hahaha en liten rolig bok som jag har fått låna av Wilma, lite sådär små rolig :D
Efter träningen idag så gjorde jag inte så mycket utan jag bara kom hem och åt lite mat och så men nu börjar snart Glee så jag hade tänkt att kolla på det men ja det var allt jag hade att säga nu..
HIHI : )
PUSS/ M (L)

Hel hopp fallerallera!

Här är en liten video på mathilda och frida bara en liten allmän tråkig prat video liksom! men nu ska vi äta och sen kommer nog tove och hämtar oss och då sticker vi till träningen :D
Puss/ M & F (L)

träning!

Har varit på träning idag och det gick helt okej inget speciellt hände eller så!
Idag i skolan var det lika roligt som vanligt men extra kul på rasten! HAHA..
Men om ni undrar vad som har hänt med headern så är det då lilla frida som har varit och pillat lite ; ) hihi
men ska se om jag hinner att lägga upp lite bilder som jag tog igår, sen ska jag kolla på TV och imon så följer frida med hem så vi kasnke gör ett video inlägg, får se :D
hade världens gulligaste bild på frida och massa roliga saker från efter träningen idag men jag tryckte på radera ist för behåll! :@ shhit nu är jag arg!
sooooo true!
Puss/ M (L)

HISS eller DISS på utbakad fläta?(L)


 
      


tryck för förstoring! puss! /F(L)

Ont!

Idag var jag verkligen jätte seg på morgonen! men nu är jag uppe på mina fötter och ska snart cykla och möta wilma, sorry för att jag inte bloggade igår men när mami kom hem så gick vi ut och jag följde med och hittade massa fina blommor som ni får se ikväll eller imon :D men skolan väntar nu och efter den så blir det gympa.. tror jag, det beror på hur ont jag har i min rygg!
: )
Puss/ M (L)

SMINKNING

Här kommer vidio dagen idag har varit toppenbra förutom petters chilli!:)) efter jag hade smakat lite av den så hade jag fått chillisak på händerna sedan när mamma kom så var vi på väg upp i stan så kliade jag mig i ögat så fick jag in chilli i ögat :(( fyyyyy vad det sveeeed!!!! typ blind nu på det ögat hihi aja här kommer vidio:D
puss!/F(L) datan typ verkar ha laggat så vidion får komma in sen:D


Semlor...

.. höll jag på att skriva men jag menar ju våfflor!
Idag i skolan var det så roligt att jag har nog inte skrattat så på ett tag :D HAHA
Men vi ska inte snacka om det för att efter skolan så skulle då jag, wilma och josse cykla hem men näj eller jo men asså när vi kom hem till wilma så åt vi våfflor och så men sen gick det nog lite "över styr" men kul va det som..
men har ingen bild ( måste bli bättre på att ta bilder ) men nu ska jag plugga och städa garderoben för att visa mami att jag behöver nya kläder!! så vi får se om jag hinner blogga mer idag :s men jag ska försöka hinna, jag vet att jag har blivit dålig på det men ska bli bättre : ) ska även leta upp någon rolig video som ni ska få se här sedan :D
Våfflor!

FUN

hih nu ska vi snart åka till skolan ska bli nice att träffa kompisarna igen fast det inte var så länge sedan men efterssom vi hade läger i helgen som var jätteroligt mathilda you are so funny!:)) men nu ska jag ta och packa men skolväska så vi hörs så länge! Puss! / F (L)

HAHA

Som sagt har varit iväg på träningsläger i helgen och det var toppen skoj och lite pinsamt då och då men mest ROLIGT! :D asså Frida du är så grymt gullig alla saker du säger och gör hela tiden :D (L)
Men jag har haft kul och det är ju huvudsaken och jag har inte så mycket att säga mer än att när jag kom hem så åkte vi in till stan och kollade på bio : ) (Y) men nu ska jag äta och kolla TV och plugga lite men vi hörs imon!
Just det jag har tyvärr inga bilder från lägret för att jag tänkte inte på att ta några bilder, woopsii!
bild i repris
puss/ M (L)

(L)h

Nu har man kommit hem från två underbart roliga dagar med gympagruppen:)) idag så var det arosfortet och vi kom typ etta!!! Bakifrån! hihi men nu sitter jag här med min lilla smoothi igen och mamma har precis beställt hem kläderna  jag ville ha från hm jaaaa!:D Men nu ska jag ta och packa upp sedan får jag lista ut vad jag ska ha på mig imorgon men vi hörs puss!/F(L)

ni får en gammal bild så länge så njut av utsikten!

Earth our :)

hihi just det, tänkte bara påminna er om att just nu börjar earth our :)
så släck ner alla lampor och så och bara mys med familjen nu!

Puss! / W(L)

Nämen shääna ;)

hejjsan,
egentligen är jag jätte trött just nu men eftersom m & f är på träningsläger så blir det ju jag som får hålla bloggen lite uppdaterad ;)
idag har jag hängt med josse (L)
vi satte upp hennes studsmatta, cyklade till möllegård och kollade på film.
Mys!

det blir nog inte mer uppdatering idag men så länge kan ni njuta av songs in real life. hahah dom är så himla sköna + att det är riktigt bra låtar med i ;)
haha, så kolla på dem här under;)

här har ni ettan:


och här har ni tvåan:


Puss! / W (L)

Varning för barn!

HAHA sitter här framför TV och kollar på varning för barn så himla roligt :D men egentligen så borde jag göra en massa andra saker men ja nu är det reklam så jag ska gå och packa väskan tills imorgon för att då blir det gympa läger men vi får se om jag och Frida kanske kan mobil-blogga från min mobil men ja vi får se :D annars hörs vi väl på söndag ( blir kanske något mer inlägg nu ikväll ) (L) Idag i skolan så hade vi lite slöjd på morgonen (Y) och det blev ju som det blev.. på rasten så var det suuper varmt och skönt hoppas att det bara blir värmare och värmare! : )
Bild från i sommras, vill ha sommar och sol!

YEAH


FILM

här kommer 2 filmer en film som vi spelade in på våran gympa en dag!:D<3 puss! passar ju bra efterssom vi ska ha gympaläger imorgon:D(Y)!puss

Lång helg med mycket skoj framför mig

Hejj!
Nu ska jag snart sticka till skolan och som sagt jag pluggar fortfarande typ ;) ahha
Men vi får väl se vad som händer så jag har inte så mycket mer att säga men igår i skolan så frös jag som en galen gris så idag har jag varma kläder på mig (Y) hihi jag berättar om min helg senare idag eller när den är slut!
WILMAA var nog uttråkad på denna lektionen för att hon sitter och fotar hennes suddi :D
Puss/ M :)

plugg, plugg och lite mer plugg

Efter att min mami hade kommit hem så kom några kompisar hit och fikade så jag pluggade inte så mycket då och sen ville ida gå ut och cykla så jag gjorde det med henne och sen så var vi ute lite sen när vi kom in så åt vi mat och sen kom jag på att jag måste plugga!! så nu kan jag nog alla frågorna utantill :D HAHA men nu kollar jag på Landskampen (final) och äter lite jordgubbskräm men funderar på att gör en smoothiiii?
men först får jag plugga lite till.. hihi!
Puss/ M

M U M S

Nu så ska jag ge er ett kanon tips om ni är riktigt sugen på något som är onyttigt men även nyttigt och super gott!
Du behöver:
Någon slags choklad, helst block choklad.
Apelsin, Jordgubbar ( något som man gillar, helst frukt eller godis vad som helst typ )
Gryta/kastrull
Vatten
Tallrik
Sked/ slev eller något sånt
(jag tror det är allt)
Börja med att hälla upp vatten i en kastrull.
Sätt sedan på spisen..
så att vattnet kokar och när det gör det..
så sätter du på en tallrik på kastrullen.
Ta fram chokladen
Och hacka på men akta fingrarna, häll sedan över den hackade chokladen i tallriken
Ta en sked och blanda om medans chokladen smälter.
Sedan så skalade jag en apelsin men man kan ta vad man vll som sagt
Lägg upp det lite snyggt så blir det ännu godare ; )
doppa sedan frukten (eller vad det är du har) i chokladen!
Det var mitt tips suuuper gott verkligen men det tar slut fort
Nu ska jag fika med några kompisar som kom precis
Puss/ M (L)

skoj :D

Idag i skolan var det väl som vanligt men jag vet att det är tråkigt att läsa så jag berättar om hemfärden ist ;) hihi när vi cyklade hem så gick det väl sådär... HAHA
Idag var det lite mer blåsigt ute men jaja. Nu sitter jag och lägger över musik på ett USB så våran musik lärare ska hjälpa oss att sätta ihop : ) Någon som vet något program man kan typ mixa ihop olika låtar?
Nu måste jag plugga för imon skulle vi ha ett litet förhör/prov i NO!
Men nu har jag gjort en gooooooooooood sak men det får ni se lite senare för att nu ska jag plugga ;)
cute < 3
Puss/ M (L)

SMOOTHI

sitter här med en smoothi i haden love är så jäkla gott ska snart upp till stan med mamma så vi ses så länge ni får njuta av bilden hihi:)) puss! (L)

choklad smoothi:
ta lite vanilj yogurt/vanilj glass
ta sedan 5-6 bitar marbu eller någon annan mjölk choklad
sedan tar ni en stav mixer och mixar ihop det och vims så är det
en lovefridachokladsmoothi!:D<3

Rolig dag:)

woooooooooow, bion var verkligen underbar!
den rekomenderas verkligen att se! ävem om jag mest gillas justin biebers musik så tyckte jag filmen va asgrym ;)
vi såg ju den som sagt på premiären och det va helt galet !
haha, såfort justin dök upp på skärmen i början började alla skrika helt hysterikst!
haha jag satt där och tänkte: Kommer jag stå ut med detta i nästan 2 timmar? svar:nej!
haha, men dom lugnade sej sen (i  ungefär 10 sekunder) sen börjad de skrika igen, det var liksom bara en andningspaus typ..haha:D
vi såg den i 3D och när justin sträckte ut sin hand, så var det typ 20-30 stycken som ställde sej upp och skrek, sträckte ut sina händer och det var tillomed några som sprang fram till film duken och började tdra i den :O hahah
men nu ska jag inte babbla mer om den ;)
.
efter skolan hängde jag med josse hem, och sen kom ludde & hugo :) sen stack hugo och sen efter en halvtimme eller nåt sånt va ludde också tvungen att gå hem..
men nu är jag helt sluuut och ska bara ta det lugnt i soffan, duscha, plugga lite och sen sova 8)
kanske kommer ett till inlägg lite senare... om jag orkar ^^
.
men nu ska jag avsluta detta jobbigt långa inlägg, och säga till er som undrar att filmen heter Never say never ;)

Puss! / W(L)


Top Model : )

Nu sitter jag (mathilda) och lille fride och kollar på TV tove kommer snart och hämtar oss så vi hinner inte skriva mer än att det var en rolig dag och att vi har bråttom så vi ses efter träningen!
M U M S!
Puss/ MAthilda och FRida (L)

godmorgon !

godmorgon bloggen, nu har jag lite brottom för dks strax cykla och möta upp máthilda, josse & frida!
och nu måste jag packa gymnastikväska ^^
hade tänkt lägga in dagens nu med, men det hinner jag verkligen inte ;)
gör det ikväll när jag kommer hem från bion istället;)
näää, nu måste jag verkligen sticka!

Puss! /W(L)

Frulle och outfit

Gomorron idag är solen på topp!
Jag har precis ätit en god frukost och är på topp precis som solen :D ska bara fixa det sista och sedan ska jag ner och möta upp Wilma och sedan kommer Frid aoch Josse också ! : )
Men ja det var allt jag hade att säga för mig nu
GodFrukost!
Idag kör jag på detta!
Tröja-mami
byxor-H&M
det var nog allt för mig
Puss/ M (L)

Reklam

just precis jag hatar reklam men ibland är det bra efter som att man blogga, gå på toa, fixa lite smått och gott eller bara njuta av livet!
Men i reklamen nu så läser jag denna tidningen som kom hem idag :D i julklapp fick jag nämligen en prenumeration på "julia tidningen"
Nu börjar det igen så vi hörs kanske i nästa reklam :D
Puss/ M < 3

Next: Soffan!

Nu så har papi fixat en grej till min mobil och jag har lagt över några bilder som kommer i detta inlägg!
Vill bara säga att nu så ska jag sätta mig i soffan och kolla på... desperate housewife! :D wihoo och i handen blir det Ben & Jerry´s (Y) M U M S ! haha jag, tove och frida såg en liten roliga grej idag på träningen ; ) hihi
Wilma, konsentrerad frida däremot :s ahha busig (L)
Ja i våran ålder måste man ju ha hjälm så jag och frida hittade en toppen lösning: dela på hjälmen hon tog över och jag tog under :D ahha <3
men nu börjar det vi ses i reklamen :D
Puss/ M (L)

Godnatt ♥

Med denna sköna låten säger jag godnatt, vi ses imon igen som vanligt! ;)



Puss! / W♥

Tråkigt inlägg!

snart ska jag hoppa in i dushen! sedan blir ta fram kläder elr något sånt hihi gympan idag gick rätt bra tycker jag, var ifl roligt (mathilda och tove på väggen!!):))) men nu före jag hoppar in i dushen ska jag äta hälst innan det blir kallt, så puss så länge så ses vi! / F (L)

so damn data/tv-nöörd

hehe, snodd rubrik, men den passade in så fint just häär

Shääna, nu vill jag berätta en massa saker om vad som har hänt idag !! men eftersom jag själv vet hur tråkigt det är att läsa om vad andra har gjort hela dagarna så skippar jag nog de ;)
.
men iallafall när vi cyklade hem så cyklade vi förbi en tant med rullator, och helt plötslig säger frida helt random "Awwwwe, sånna små tanter med rullator är sååååååååå söta:). kolla på henne bara... guuuud" haha, helt seriös liksom... men det roliga är att sen cyklar vi förbi en gubbe som står och krattar gräset också och då säger hon Naaaaaaaaaw, små gubbar som krattar är så sjuuuuuukt gulliga! haha, frida gillar lite äldre människor, men alla är ju olika ;) haha
.
naaae, nu har jag suttit vid datorn, tvn och ipaden nästan hela eftermiddagen ock kvällen (förutom när jag gjorde matteläxan;) ) så nu ska jag göra något annat hade jag tänkt... undra bara vad ?? haha
.
btw, känner mej väldigt aktiv på bloggen just nu (y)


hihi, såhär söt var frida när hon, jag och mathilda cyklade hem innan idag ;) haha


Puss! / W♥

Ojsan : )

Hejjsan idag när jag och Wilma cyklade till skolan så såg vi en såndär cooool sak som de har i solsidan!! så sjukt coooolt :D
Idag på skolan så hände det lite pinsamma grejer som vanligt en grej var inne på toaletten och ja det hände som sagt lite över allt! Frida följde med mig hem idag men tyvärr så hann vi inte att blogga då men jag har massa roliga bilder från idag så det kommer senare för nu har jag precis kommit hem från träning så ska duscha och lite så : ) vi hörs snart!
Puss/ M (L)

Trailer - Never say never


Hiss och diss


Uäärk, en stor diss för torra läppar.. usch så himla obehagligt, och så svider det. usch!



En hiss däremot får alla söta lipsyl och serat (stav?) som man kan köpa typ överallt :) mitt favorit som jag har just nu kommer från H&M och är suuper ;)



Today i'm wearing this

Blått linne med knappar-BikBok Svarta jeggings-Vero Moda Tubhalsduk-Ginatricot


hehe, mobilbilder idag igen ^^

Sitter just nu och kollar på iCarly:) kom precis hem från skolan och snart ska jag sätta mej ner med matteläxan. Imorgon blir det bio med josse & moa, så hade tänkt kolla lite på trailers till filmen vi ska se;) och eftersom moa äääääääääääääääääääääälsar justin bieber så blir det såklart premiären av hans film som vi ska se imorgon;) men det verkar ganska bra tycker jag^^

Kanske lägger in en liten "hiss eller diss" senare vi får se :)
 näää, nu ska jag fortsätta kolla på tv :)

Puss! /W♥

Skolan väntaaaaar!

gomorran alla solstrålar nu så tittar solen fram lite sådär härligt!
har precis ätit frukost och nu så står nog Wilma snart nedanför min backe och väntar på mig så nu måste jag snart cykla. idag har vi slöjd i början av dag :D härligt härligt!
här får ni min outfit världens FULASTE bild men jag hinner inte fixa något mer nu!
Bildaen är tagin i min lillsyrras rum ; )
Tröja-mamis
tajts- H&M typ
och sen så har jag cykeltajts med spets under men de syns inte men de är från H&M
Puss/ M

OUTFIT

Nu kommer en dålig web bild på vad jag har på mig idag i skolan:)) puss! / F (L)

 
svart baslinne - gina tricot
blått linne - Zara
jeansshorts - hm
tights - lidex

Härligt gäng!

Nu så börjar kvällen gå mot sitt slut.. HAHA nej nu låter det som en berättelse!
Jag kollar på "världens bästa hotell" så grymt söta och härliga människor : ) hihi^^
Jag blev väääääääldigt glad när jag såg att isabella (tinkerbella.blogg.se) hade kommenterat en liten kommentar här på bloggen :D wiiioow...
imon bitti så ska jag försöka att hinna med en dagens outfit och lite så men nu ska jag gå och lägga mig men jag vet inte riktigt om jag ska läsa eller kolla på STYLISTERNA? hmm.. jag vill verkligen rekommendera STYLISTERNA en slags "serie" eller vad man ska säga men man kan bara se det på kanal5play.se (Y)
Godnatt (L)
Bara för att DORA kex är så gott!
Puss/ M : )

WOW :D

hihi, nu är det så att vi har fått en komentar av en ganska känd bloggerska :)
jag läser hennes blogg nästan varje dag och den är suuper :)
kolla själva :)
l
l
v

Isabella (tinkerbella.blogg.se) om HIHI:
Svar: Åh tack sötnosar :D.
IP: **.***.***.***



Hihi, det gjorde verkligen min kväll =)!

Men nu ska jag göra klart matten, och sedan ska jag nog sova om jag inte kommer på något annat jätteviktigt att göra ^^ hihi, har precis bestämt vad jag ska ha på mej imon, så nu kan jag sova en kvart längre imorgonbitti^^ haha, näärå blir nog att gå upp runt sju som vanligt iaf ;) haha, nu fick ni veta det också =) hehe...

Puss! / W (L)
 

HIHI

hejhej snart så ska jag klura fram vad jag ska ha på mig i mon sedan ska jag se lite på tv nu är ifl alla läxor gjorda(Y) hihi om 1-2 timmar ska jag krypa ner i min varma säng och sova lite:D imorgon blir det en ny dag med nya roliga pinsamma saker men nu så ska jag titta tv!:)) puss och kram! /F (L)


Plugg..

Så, nu blirre spanska plugg för min del...


och sen myyys med ny golftidning som kom idag! :D

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Puss! / W ♥

Kul mathilda, verkligen...

haha, såg precis bilden som mathilda la in i förra inlägget^^
haha, suuuupercharmig & så...
haha, men oroa er inte, jag kommer ge igen... mohaha :D

Puss! / W♥

På tal om..

att Wilma frågade om man har fått tandborste och tandkräm i skolan så har jag en liten bild till det inlägget : )

mobildbild och som sagt hon ville inte stå still! haha
Nu har jag precis ätit lite mat så nu ska jag väl förmodligen sitta vid datorn ett tag eller vi får se vad jag gör.
Puss/ M < 3

Dagens fråga:



Det har iallafall vi fått. så varje rast är det att borsta tänderna som gäller;) haha närå, men man får iaf en anledning för att vara inne;) haha

nu ska ja hoppa in i duschen, vi hörs sen ;)

Puss! / W♥

Måndagens

Tjeeena :D
här kommer outfiten för idag, uppdaterar er mer om en liten, liten stund ;)



hehe, halvdåliga mobilbilder som ni ser...

Vitt baslinne-H&M Svart spetslinne-H&M Skjorta-mammas Jeans-Cassels


Ännu en mobilbild..
Och i öronen hängde det ett par söta skor från Ur&Pen

Gillar ni att vi lägger ut outfits? ska vi fortsätta med det? Komentera om du gillar det;)


Det var allt för mej just nu, vi hörs sen med en liten "dagens fråga" också:)

Puss! / W ♥

Skola, bak och massa knas 2!

Nu så har jag kommit hem igen!
Idag efter skolan hade jag, wilma, frida och josse tänkt att cykla till ricardo och käka glass men det får bli en annan dag :D men "resan hem blev ju ett litet äventyr kan man säga" hehe..
nu ska jag plugga lite och sedan ska jag väl bara leva livet ( eller inte )
här är bilderna från när jag bakade innan det är bara vanliga kladdkaksmuffins om ni vill ha receptet så får ni kommentera i detta inlägg : )
¨
m u m s!
nu blir det plugg dags vi höres
Puss / M

Skola, bak och massa knas!

Då var det måndag igen får jag väl säga idag så var ju lille fride på skolan :D så skönt att allt är som vanligt igen :D
Idag på skolan hände det massa kul men nu när jag kom hem så fick jag lusten att baka så att jag gjorde det men ni får bilder på det senare för nu kom min mamma hem och vi ska kolla på lampa till mitt rum så vi hörs senare :D <3
nu fick jag bråttom så ni får veta allt som hänt idag senare : )
Pussi tussi/ M (L)

yooo hihih så 7kt roligt!!

det var så 7kt roligt idag kommer roliga saker så fort min mobil har laddat upp på datan ni skulle bara fatta vad som skedde i skolan!! hihih det var så j** härligt att träffa sina saknade kompisar igen (L) älskar (L) vad jag hade roligt!! snart blir det lite läxor skulle kanske dragit te möllegård och käkat glass med min små bananer men det får bli någon annan gång har så mycket läxor och ligger lite efter efterssom jag varit i österrike och resten av veckan är helt fullbokad av kompisar och dans:)) nu måste jag nog börja fast som alla vet det kommer inte bli något gjort anntigen så är det Topp modell elr är det mobilen hihi men nu ska jag ta en liten dricka som jag kom på igår kommer recept i fall ni vill? Vill ni kommentera jaa!
puss!/ F (L)


Godnatt :*

Nu har jag precis gjort klart matteläxan, och bestämt kläder tills imon och lite så.
Skönt!
och om en liten stund ska jag stänga av min lilla dator och sen blir det nog att krypa ner i sängen tror jag..
Godnatt alla söta läsare, vi hörs imon kanske redan på morgonen med en liten outfit och så? vi får se om jag hinner, jag tror de ;)
 Puss! / W ♥

Film tips!

Om 5 minuter börjar det två helt okej filmer på 3:an är det Whild Child och på 5:an är det förtrollad nu klockan 21:00. så ikväll blir det filmtajm ;)

Puss!

TJEnA

Julia åkte precis hem frå mig:((( hihi vi tog lite kans bilder som kommer :)))) här kommer outfiten till imorgon händer kanske att jag kommer byta imon på morgonen men än så länge;D 


shorts - vet inte
tights - gina tricot
vitt linne(nät) - hm
;D


Next ----> SILSIDAN :D

nu blir det solsidan :)



Ha en fortsatt trevlig kväll ! :)

Puss! / W (L)

blablablabla.. iknow

Jag hade bara tänkt att meddela att jag inte är död utan jag lever! hoppas bara att ni kommer ihåg mig också :D
wow det har hänt en hel del lille fride har varit i österrike så har saknat henne enormt och jag har bytat frisyr till pannlugg... ja en hel del har en som sagt hänt men nu hade vi tänkt att försöka ja bli bättre på att blogga helt enkelt ^^
Men imorgon blir det skola nästa som vanligt vi skulle kanske ha extra slöjd eftersom att 9 och 8 är i slen hela veckan ; ) men nu ska jag kolla TV och fixa kläder tills imorgon sen ska jag väl sova hade jag tänkt men vi får väl se!
P E R F EK T (L)
en bra bok och en god glass är alltid lika gott!

/ mathilda : )

Tillfällig header :)

Så, nu har jag precis fixat in en tillfällig header som frida har gjort ;)
som ni läste i förra inlägget så har vi lite strul med bloggen just nu, men snart är allt som vanligt igen ;)
uppdaterar er mer om en liten stund.
Puss! / W ♥

P.S. nu när våran "bloggpaus" är över (förhoppningsvis) så satsar vi på att få tillbaka alla läsarna som försvunnit den senaste månaden... så till alla er som inte tappat hoppet för denna bloggen: fortsätt kika in här ;) D.S.

:s

Just nu verkar vi ha lite problem med designen på bloggnen... headern syns inte o.s.v
vi ska försöka fixa till dt så snabbt som möjligt ^^

Puss!

Kenzas.se

Hej!
ville bara tipsa om kenzas blogg, hon skriver om mode, vardag, vänner, träning, sin urgulliga hund, shopping o.s.v.
med andra ord: värd att kika in på ;)

xoxo

I'm back !

Shääna bloggen ! :D

det var ett tag sedan nu, men jag hoppas att ni fortfarande kommer ihåg mej... haha :D
jag ska verkligen försöka bättra mej på att blogga nu , det var ju nog säkert en månadsen sist, fyfyfy wilma !
.
aja, istället för att träna idag så kollade hela gänget på film hemma hos lollo ist :)
grease såg vi;) efterso vårat tema på våruppvisningen ska vara just grease så passade det ju ganska bra ;) så vi kollade på den och fick lite insperation o.s.v.
.

Right now:


Puss / W (L)


^-^

godmorgon alla! ligger är i sängen och typ halv sover och försöker tvinga upp mig själv för jag måste snart hoppa in dushen och sedan dra på fotbollscup kolla på Erik, hihih sedan får vi se vad jag gör efter lunch förhoppningsvis kompisar saknar dem mycket!! igår i stan blev det shoppat, mysigt var det! men nu ska jag försöka komma upp så vi hörs!
Puss! /F (L)

HOME

hihi rubriken säger allt hemma igen från österrike bilder får komma när dem kommer Sverige har kanske INTE varit så saknat men vänner och annnat skoj ärrr det mycket:)) YEAHH vet att ingen av oss har bloggat på länge men,men snart så ska jag och syrran upp till stan och ha mysigt fika och shoppa och sånt :)) sean ska jag väll försöka packa upp min "big mama" väska;D hihi men snart går bussen så måste springa den går 9:55!! skynda,skynda!!

outfit her:D

mössa- bikbok
stortvitt maglinne med tryck- HM
höga jeans smår går te naven (syns inte på bild) - Gina Tricot


TJA!


hej, hej idag så var skolan helt okej hah aja vägen dit var desto roligare och vägen hem;) idag blir det packning, även lite plugg a vi år ju se hur det går med det!^^ men nu måste jag gå upp till den stora gaderoben och hämta skidsakerna bara 4 dagar kvar:D<333 Puss och Kram! / F (H)

NEEJ

Neej nu sitter jag vid datan igen, kan inte rå för det hih men nu måste jag verkligen rensa ut min bombaderade gaderob men ska försöka blogg lite mer nu men vi hörs Puss! / F (L)

kommer en gammal sak sen vi var i London jag och gulliwilma :D



hiihhi :D

HIHI



sorrry att jag inte har bloggat typ på evigheter har det inte varit roligheter med kompisar har det varit shopping och ifl det inte varit det så har jag kanske inte helt enkelt årkat hiihh nej men igår efter den roliga och underbara dansen med dem bästa så kom gulliungen julia och sovde hemma hos mig tills idag hade så fun!:D sedan på morgon åkte vi till intersport skulle köpa lite skidkäder för om en vecka så åker vi te österrike:D Länktar!!

Wilma ha det bäst nu i sälen! vi kommer inte ses på 2 veckor:'( <33 hihi
Puss! / F (L)

RSS 2.0